Permanente Make-up

PMU – Permanente Make-up 

Wil jij de dag goed beginnen, er gelijk goed uit zien en je geen zorgen hoeven maken over je “look”? Dan is permanent make-up iets voor jou! 

Esther Vernhout

Of het nu gaat om wenkbrauwen, eyeliner of lippen, PMU expert Esther Vernhout kijkt altijd naar wat bij jouw wensen, gezicht en uitstraling het mooiste staat. Esther is ook gespecialiseerd in areola- of tepelhofreconstructie en littekencorrectie.

PMU is ideaal bij:

  • Sporten
  • Druk (sociaal) leven
  • Vakantie
  • Allergie voor gewone make-up
  • Moeite hebben met het aanbrengen van gewone make-up
  • Contactlenzen
  • Optische reconstructie of herstel

Perfecte wenkbrauwen met PMU

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Mooi gevormde, volle wenkbrauwen kleden jouw gezicht als het ware aan. Esther Vernhout is dé expert op het gebied van permanente make-up. Vanuit haar jarenlange ervaring behandelt ze jouw uiterlijk met de aandacht en zorg die het verdient.

De eerste behandeling start altijd met een intakegesprek. Jouw wensen worden besproken en je krijgt uitleg over de behandeling. Ook bespreekt Estker nauwkeurig het resultaat.

Interesse? Maak gelijk een afspraak! 

PMU-behandeling-wenkbrauwen-VOOR
VOOR
Klik om te vergroten
PMU-behandeling-wenkbrauwen-NA
NA
Klik om te vergroten

Sprekende ogen – eyeliner met PMU

Ken je dat? Eyeliner zetten en het wil maar niet lukken? Nooit zijn ze gelijk en als je eenmaal gaat bijwerken is het einde zoek. Bespaar jezelf deze stress, tijd en moeite door met permanente make-up eyeliner te laten zetten.

Esther zet een perfecte, strakke eyeliner – van aanzet tot wing, in elke gewenste kleur en vorm. Alles is maatwerk. De eerste behandeling begint daarom altijd met een intakegesprek. Esther bespreekt jouw wensen, verwachtingen en het te verwachten resultaat.

Wil jij ook een mooie oogopslag? Maak gelijk een afspraak! 

Eyeliner met PMU
Klik om te vergroten

Volle lippen met PMU

Wist je dat het gebruik van lippenstift teruggaat tot de oudheid? Het vroegst bekende gebruik van lippenstift gaat terug tot ongeveer 5000 jaar geleden: op een oude Egyptische papyrusrol staat een afbeelding van een vrouw die een spiegel vasthoudt en haar lippen kleurt.

Ze wisten het toen al en we weten het nu… volle lippen zijn aantrekkelijk en mooi. Wil je alleen accenten nen schaduwen? Of liever een volle kleur naar keuze? Esther zet jouw wensen om in realiteit, om jouw lippen die mooie volle uitstraling te geven. 

Laat je informeren over de mogelijkheden van de Full Lip Blush behandeling met permanent make-up. Maak een afspraak voor een intakegesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. 

lippen-permanente-make-up-VOOR
VOOR
Klik om te vergroten
lippen-permanente-make-up-NA
NA
Klik om te vergroten

Tepelhofreconstructie en littekencorrectie met PMU

Het pigmenteren van areola’s (de tepelhof) en littekens is een prachtige en zeer dankbare medische PMU techniek. Het is een vak apart, wat door PMU expert Esther Vernhout met zeer veel toewijding en zorg gedaan wordt. Achter ieder litteken schuilt een verhaal, dat beseffen we heel goed. Esther bespreekt daarom uitvoerig in een intakegesprek de mogelijkheden en verwachtingen. 

Twijfel niet, maar laat je informeren over de mogelijkheden. Maak een afspraak voor een intakegesprek. We beatwoorden graag je vragen! 

tepelhofreconstructie-pmu-VOOR
VOOR
Klik om te vergroten
tepelhofreconstructie-PMU-NA
NA
Klik om te vergroten

Een PMU behandeling

De eerste behandeling met permanente make-up start altijd met een intakegesprek. Je krijgt heldere uitleg over de behandeling, we bespreken jouw wensen en het te verwachetn resultaat. Esther streeft naar de beste kwaliteit en de mooiste permanente make-up. Op basis van jarenlange ervaring krijg jij het juiste advies.