Joyce Hulshof – Scheeren | Huidspecialist

Joyce kampt al vanaf haar vroege jeugd met acne. Zij weet hoe het voelt om met vervelende en vaak pijnlijke ontstekingen, puistjes en later door de verkeerde benadering / verzorging van haar acne zelfs littekens in het gezicht te hebben. Zij weet dus als geen ander hoe vervelend de psychische gevolgen van acne kunnen zijn. Zie deze link hoe we met de nieuwste techniek Neogen Plasma de littekens van Joyce aan het behandelen zijn.

En dit is precies de drijfveer van Joyce om zich te verdiepen in acne en andere huidproblemen.

Joyce is in 2011 afgestudeerd als MBO4 allround schoonheidsspecialiste en heeft zich doorontwikkeld tot huidspecialist. In september 2016 is ze afgestudeerd als erkend zorgverlener voor Acné. In 2017 heeft ze de HBO-opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialist afgerond. In oktober 2018 heeft ze daarnaast de HBO IPL en Lasertherapie Module I gevolgd, voor behandelingen met medisch gecertificeerde lasers.

Joyce is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS en geregistreerd bij SKIN, waarmee ze aantoont te voldoen aan transparante kwaliteitseisen. Als specialist en erkend zorgverlener, werkt Joyce volgens de HAM code (Hygiene, arbo en milieu) opgesteld door de brancheorganisatie ANBOS. Huidspecialist Parkstad werkt bovendien alleen met medisch gecertificeerde apparatuur en met de juiste scholing, zoals is vastgelegd in de Wet MDR.

“Het mooiste aan mijn werk is echt iets te kunnen betekenen voor mensen. Dat ze tevreden en blij de deur uitgaan. Dan ben ik ook gelukkig.” ~ Joyce