Joyce Hulshof – Scheeren | Huidspecialist

Ik ben Joyce Hulshof-Scheeren en in 2011 afgestudeerd als MBO4 allround schoonheidsspecialiste, In de loop van de jaren heb ik door het volgen van diverse opleidingen mij mogen ontwikkelen tot huidspecialist.

In september 2016 ben ik afgestudeerd als erkend zorgverlener voor Acné. Deze opleiding en een aantal opvolgende trainingen hebben mij meer inzicht gegeven in de acne-huid en het gevolg van (verkeerde) voeding in de huid. Hierdoor worden de Acne behandelingen in de meeste gevallen vergoed door de aanvullende zorgverzekering!
En in mei 2017 heb ik met succes de Hbo-opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialist afgerond. Deze opleiding heeft mij de zeer uitgebreide kennis gegeven over de probleemhuid. Waardoor ik veel huidproblemen kan behandelen in mijn huidpraktijk in Heerlen.

In oktober 218 heb ik bij Huyd met veel plezier de HBO IPL en Lasertherapie Module I gevolgd. Deze opleiding heeft mij de kennis gegeven die vereist is om veilig te kunnen behandelen met medisch gecertificeerde lasers.

Ik ben niet alleen aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos. Maar ook geregistreerd in het register van SKIN. Huidspecialisten die in het SKIN register zijn opgenomen voldoen aan transparante kwaliteitseisen. Om zich te kunnen registreren, moeten wij een erkend diploma kunnen overleggen en aan kunnen tonen dat we voldoende werkervaring hebben opgedaan in ons vakgebied. Ook moeten we iedere drie jaar bewijzen dat we voldoende bij- en nascholingsactiviteiten hebben gevolgd, voldoende praktijkervaring hebben opgebouwd en dat we aandacht hebben voor de domeinen beroepsethiek en veiligheid dmv het overleggen accreditatie punten.

Naast de bovenstaande opleidingen houd ik mijn kennis up-to-date door het bezoeken van diverse congressen van bv HUYD, en volgt ik natuurlijk verschillende geaccrediteerde bijscholingen. En ik woon jaarlijks diverse trainingen bij van pHformula om mijn kennis en de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen.

Hygiëne is heel belangrijk in mijn vak. Maar zeker als erkend zorgverlener, daarom werk ik volgens de HAM code (Hygiene, arbo en milieu) opgesteld door de brancheorganisatie ANBOS waar ik lid van ben.