Mijn ambitie om huidspecialist te worden komt voort uit mijn persoonlijke ervaring met acne, die me sinds mijn jeugd heeft geplaagd en zelfs tot littekens heeft geleid door verkeerde benaderingen. Hierdoor begrijp ik de psychische impact van huidproblemen als geen ander.
Om mezelf te onderscheiden in een veld met veel aanbod, geloof ik dat het heel belangrijk is om te investeren in kennis en de juiste apparatuur.

Het feit dat het beroep van schoonheidsspecialist niet erkend is en iedereen zonder de juiste opleiding een salon kan starten, heeft mijn motivatie versterkt om echte huidverbetering te kunnen bieden.
Dit vereist meer dan alleen crèmes ; vaak zijn geavanceerde en zeer krachtige apparaten nodig.

Omdat ik het als een grote verantwoordelijkheid zie om met de huid van mensen te werken, vind ik het belangrijk om hoogwaardige en kwalitatieve zorg te kunnen bieden.

Na mijn afstuderen als MBO 4 allround schoonheidsspecialiste in 2011, ben ik me verder gaan specialiseren in acne door middel van verschillende scholingen en masterclasses. Later wilde ik mijn kennis uitbreiden naar andere huidproblemen. Daarom heb ik de HBO-opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd en aanvullend de HBO-modules IPL en Lasertherapie, voor mijn werk met zware laserapparatuur.

Mijn voortdurende streven naar verdere ontwikkeling stelt me in staat om mijn cliënten de beste zorg en kwaliteit te blijven bieden.

Het mooiste aan mijn werk is dat ik echt iets kan betekenen voor een ander, want zeg nu zelf, een mooie huid is een perfecte eerste indruk. En daar mag ik met mijn kennis een klein steentje aan bijdragen.

Maak een afspraak