Erkend acne zorgverlener

Ik ben erkend en geregistreerd zorgverlener voor acne behandelingen. Hierdoor kunnen acne behandelingen voor een vergoeding bij je zorgverzekering in aanmerking komen (afhankelijk van je polisvoorwaarden van de aanvullende verzekering, klik hier https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie om te zien hoe hoog jouw vergoeding voor acne behandeling is).

Meer informatie over onze acne behandelingen

Huidproblemen en Anti-aging

Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen en Anti-aging. Door de basisopleiding in dermatologie is Joyce in staat huidproblemen vroegtijdig te signaleren, herkennen en behandelen. Zoek je een behandeling tegen rimpels mét resultaat?

Lees onze Anti-aging aanpak

Huidbehandelingen met resultaat

Mijn doel is om je huid te laten stralen! Dit wil ik op korte termijn met een zichtbaar resultaat behalen. Hiervoor maak ik gebruik van specialistische apparatuur en de zeer diverse behandelingen van Ph Formula. Direct na de behandeling merk je al verschil, zelfs bij huidproblemen zoals couperose of grove poriën.

Bekijk de voor en na foto’s

Peelings

Voor het behandelen van diepere rimpels, grove poriën, (hyper/hypo) pigmentproblemen of verschuivingen, couperose of (acne)littekens zijn vaak alleen medische peelings de oplossing. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult, bekijk ik je huid aandachtig. Waarna ik de beste huidbehandeling zal adviseren zodat je snel, veilig en effectief van je huidprobleem verlost bent. Ik werk in deze behandelingen uitsluitend met cosmeceuticals van PCA en pHformula.

Plan je gratis intakegesprek

Ontspannende behandeling

Al mijn behandelingen zullen als ontspannend worden ervaren door de verwarmde en luxe stoel van Gharieni, door de ontspannende en rustige sfeer en een zacht muziekje op de achtergrond, loop je niet alleen met een stralende huid de deur uit maar ben je ook nog eens heerlijk ontspannen!