Reviews

Nicole Vrush

Gezichtsbehandelingen tbv huidverbetering en vermindering van roodheid en vochtregulering, verwijderen van onzuiverheden. Heel tevreden steeds opnieuw met het resultaat Joyce is zeer gespecialiseerd en kundig, elk huidprobleem wordt aangepakt en het resultaat is vrijwel meteen zichtbaar. Ook nog nooit zo’n fijne producten gehad. Van harte aan te bevelen en ook door de ontspannen sfeer en goede uitleg en tips, stiekem is het ook nog altijd heel gezellig, ik voel me er heel erg op mijn gemak en dat is zeker belangrijk.

Marja Kerkvliet

Een aantal keer bij Joyce geweest voor een huidbehandeling en heel tevreden over het resultaat! Joyce is naast een leuk, vrolijk persoon, heel kundig en professioneel. Geeft goede tips en uitleg over de behandeling en producten. De locatie is perfect, gezellig, sfeervol met een ontspannen sfeer. Ik ga er met plezier naar toe en kom er weer heel tevreden van terug. Kortom, een aanrader!

Dane Meijs

Ik word nu al ongeveer een jaar behandeld door Joyce voor mijn acne. En als ik foto’s terugkijk dan merk ik een wereld van verschil. Joyce heeft veel verstand van haar vak en dat valt te merken aan haar professionele, maar ook persoonlijke, manier van behandelen. Ik kan Huidpraktijk BBJ alleen maar aanraden!