Een vette of droge huid

Een vette of droge huid kan heel vervelend zijn. Een vette huid komt vaak in de pubertijd voor, maar in sommige gevallen hebben mensen hier hun hele leven last van. Bij een droge huid heb je last van een trekkerig gevoel en is je huid vaak dof en schilfert.

Bij Huidspecialist Parkstad bekijken we welke behandeling jouw huid specifiek nodig heeft, om weer een gezonde en frisse uitstraling te krijgen.

Boek een consult

Een vette huid behandelen

Tekenen die bij een vette of onzuivere huid horen zijn: mee-eterers of puistjes, of een glimmend laagje op je voorhoofd. Ook in de zwangerschap kan je last krijgen van een vette huid, mede door de hormnonale veranderingen in je lichaam.

Een vette of onzuivere huid kan echter verschillende oorzaken hebben, zoals hormonen, verkeerde huidverzorging, bepaalde voeding, enz. Hoewel we niet altijd direct de oorzaak van de vette huid kunnen wegnemen, kunnen we de gevolgen ervan wél goed aanpakken.

Om voor jou de meest efficiënte behandeling te bepalen raden we  je aan om een afspraak bij ons te maken voor een intake gesprek. We analyseren je huid en aan de hand daarvan beoordelen we welke behandeling voor jouw huid geschikt is. We hebben bovendien een sortiment aan bewezen werkzame producten voor de vette en onzuivere huid, zodat je thuis ook al gelijk aan de slag kunt.

Een droge huid behandelen

Een droge huid kan heel vervelend zijn. Vooral tijdens de gure herfstdagen en koude wintermaanden hebben mensen hier last van. Een droge huid is gevoelig, schilfert vaak en kan ook jeuken.

Er zijn verschillende redenen waarom jouw huid droog is, daarom beoordelen we bij Huidspecialist Parkstad altijd eerst je huid in een intake gesprek. Aan de hand daarvan bepalen we gezamenlijk het voor jou geschikte behandelplan.

TIP: Douche niet te lang (en heet) en wees (zeer) zuinig met zeep, peelings of andere agressieve reinigingsproducten. Gebruik na het douchen altijd een goede vochtinbrengende en verzorgende creme. Wij hebben voor de droge huid specifieke verzorgingsproducten in ons sortiment en adviseren je graag. Je huid is je dankbaar!

Maak een afspraak

Maak een afspraak