Het verwijderen van overtollige lichaamsbeharing is een onderwerp dat steeds meer mannen bezighoudt. Dat kan komen door hygiëne, een persoonlijke voorkeur of andere redenen. Hoe dan ook, een gladde en haarvrije rug kan bijdragen aan een zelfverzekerde uitstraling en verbeterd comfort. De rug ontharen bij mannen met een laser is erg populair tegenwoordig. Op deze pagina zullen we het hebben over deze methode en hoe Huidspecialist Parkstad jou hiermee kan helpen.

Hoe werkt het rug ontharen voor mannen

Op het moment dat je jouw rug wilt ontharen als man, dan ben je bij Huidspecialist Parkstad op de juiste plek! Met de medische Mediostar laser zullen we je haren gaan laseren. Deze laser richt een geconcentreerde lichtstraal op de huid van je rug. Het melanine, dat zich in de haren bevindt, absorbeert deze lichtstraal en zet het om in warmte-energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, helemaal tot aan de wortel – ook wel de papilla genoemd. Op dit punt vindt er een stolling plaats van eiwitstructuren, waardoor de toevoer van voeding naar de haar in je rug of schouders wordt onderbroken. Dit resulteert in het uitvallen van de haar en voorkomt dat deze weer terug groeit. Gemiddeld genomen kunnen we met ongeveer 6 behandelingen tot wel 90% van de actieve haren op je rug of schouders permanent verwijderen met behulp van deze laser.

Voorbereiding rug ontharen mannen

Voordat je jouw rug laat ontharen als man is het belangrijk dat je rekening houdt met een paar zaken. Ten eerste raden we aan om 3 weken voor de eerste behandeling en tussen de resterende behandelingen niet te harsen of epileren. 24 uur voor de behandeling moet je je rug scheren. Als je dit doet, voorkom je extra irritatie op dit gebied na de behandeling. Het is verder ook belangrijk om op de dag van de behandeling geen verzorgingsproducten aan te brengen. Denk hierbij aan body crème, deodorant, bruiningsproducten of foundation. En als laatste is het erg belangrijk dat je één week voor en één week na de behandeling de rug niet blootstelt aan de zon. Maak je geen zorgen, op het moment dat je bij Huidspecialist Parkstad je rug gaat ontharen als man zullen we alles uitleggen in een gratis intakegesprek.

Tarieven en behandelingen rug ontharen man

Op het moment dat je je rug wilt laten ontharen moet dit meerdere keren gebeuren. Als je rug één keer gelaserd wordt, zie je wel al resultaat. De haren zijn dunner en het zijn er al wat minder. Maar als je je haren zo goed als weg wilt hebben zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig. Deze behandelingen zullen 6 tot 10 weken na elkaar plaatsvinden. De rug ontharen bij mannen kost 299 euro per behandeling.

Andere behandelingen bij Huidspecialist Parkstad

Naast de rug ontharen bij mannen biedt Huidspecialist Parkstad ook nog een heleboel andere behandelingen aan. Hieronder valt het laten laseren van andere lichaamsdelen. Denk hierbij aan de oksels laten laseren, de bikinilijn, de benen en een strakke baardlijn. Daarnaast hebben we ook nog heel veel andere behandelingen tegen acne, huidproblemen en anti-aging behandelingen. Waar je ook tegenaan loopt, Huidspecialist Parkstad zal kijken wat het beste bij jou past. Ik zorg ervoor dat je de beste behandeling krijgt.

Laat nu je rug ontharen als man bij Huidspecialist Parkstad

Op het moment dat je besluit je rug te ontharen als man, kies dan voor Huidspecialist Parkstad. Lees hier meer over de ontharingsbehandelingen voor mannen. Als je geïnteresseerd bent, krijg je een gratis intakegesprek waar we je informeren over de hele behandeling. Boek een afspraak via onze site of kom eens langs bij onze huidpraktijk. Daarnaast kun je bellen naar 06 50 80 58 76. Hopelijk zien we je snel!