Ontsteking of hidradenitus suppurativa

Heb jij last van vervelende ontstekingen rondom je liezen, oksels, billen, schaamstreek, borsten, nek of je rug? Dan zou het kunnen zijn dat je last hebt van hidradenitis suppurativa.

Nadat je bij de huisarts deze diagnose hebt besproken, nodigen we je graag uit voor een intakegesprek voor een behandtraject laserontharen. Boek een consult, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Behandeling ontstekingen in de huid

Huidspecialist Parkstad gebruikt de medisch gecertificeerde Diode MeDioStar laser voor het behandelen van ontstekingen in de huid. Door het verwijderen van de haren en de haarzakjes, die medeoorzaak zijn van de ontsteking, zullen er op de langere termijn minder ontstekingen in de huid ontstaan. Doordat tevens de haarzakjes worden verwijderd, komen de ontstekingen ook minder snel terug.

Gemiddeld zijn 5 tot 10 behandelingen nodig, om een goed resultaat te krijgen. Deze behandelingen vinden plaats om de 4 tot 6 weken, zodat de huid enerzijds tijd heeft om tot rust te komen en anderzijds nieuwe haartjes en ontstekingen gelijk aangepakt kunnen worden. De behandeling is goed te verdragen door het koelsysteem dat de huid ten tijde van de behandeling verkoelt.

Behandelen huidontstekingen

Bij Huidspecialist Parkstad behandelen we onstekingen zeer zorgvuldig, vanuit een persoonlijke aanpak. We bieden jou altijd een behandeling op maat aan. Om de juiste behandeling te bepalen, bespreken we de mogelijkheden eerst in een intake-gesprek.

Maak een afspraak