Ontharen met laser voor mannen

Bij Huidspecialist Parkstad maken we gebruik van geavanceerde lasertechnologie om ongewenste haartjes definitief te verwijderen. Ook voor mannen! De medisch gecertificeerde laser straalt licht op de huid, wat in de haren wordt omgezet in warmte. Deze warmte dringt helemaal door tot in de wortels. Hierdoor ontstaat een stolling van eiwitstructuren, die ervoor zorgt dat er geen voeding meer naar de haren komt. Als dit gebeurt vallen de haren uit en groeien deze niet meer terug.

Er zijn gemiddeld zo’n 6 behandelingen nodig om 90% van de haren te verwijderen. De resultaten kunnen echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals haarkleur, huidtype en haargroeicyclus. Tijdens een eerste consult beoordelen we daarom jouw specifieke situatie en stellen een behandelplan op maat op. Maak gerust een afspraak, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Boek een consult

Rug ontharen mannen

Het verwijderen van overtollige lichaamsbeharing is een onderwerp dat steeds meer mannen bezighoudt. Dat kan komen door hygiëne, een persoonlijke voorkeur of andere redenen. Hoe dan ook, een gladde en haarvrije rug kan bijdragen aan een zelfverzekerde uitstraling en verbeterd comfort. De rug ontharen bij mannen met een laser is efficiënt en daardoor ook populair geworden. Bij Huidspecialist Parkstad hebben we ruime ervaring met het ontharen van de rug. We helpen je graag!

Voorbereiding rug ontharen mannen

Voordat je jouw rug laat ontharen als man is het belangrijk dat je rekening houdt met een paar zaken:

 1. We raden je aan om 3 weken voor de eerste behandeling en tussen de resterende behandelingen niet te harsen of epileren.
 2. Scheer 24 uur voor de behandeling je rug. Als je dit doet, voorkom je namelijk extra irritatie op dit gebied na de behandeling.
 3. Het is belangrijk om op de dag van de behandeling geen verzorgingsproducten aan te brengen. Denk hierbij aan body crème, deodorant, bruiningsproducten of foundation.
 4. Stel één week voor en één week na de behandeling de rug niet bloot aan de zon.

Maar, maak je geen zorgen, want wanneer je bij ons je rug gaat laten ontharen als man, zullen we je alles uitleggen in het intake-gesprek.

Maak een afspraak

Baard laseren

Een goed verzorgde baard wordt ook wel gezien als een teken van stijl en mannelijkheid. Maar ook als je geen baard wilt laten groeien of als je een perfecte, gladde look wilt hebben, komt baard laseren om de hoek kijken. Bij Huidspecialist Parkstad weten we alles van je baard en baardlijn laseren.

Enkele voordelen van het baard laseren:

 • Permanent resultaat
  In tegenstelling tot scheren of andere ontharingsmethoden biedt baard laseren een permanent resultaat. Na een aantal behandelingen zal de haargroei in de baardstreek aanzienlijk verminderd zijn. Daardoor hoef je geen moeite meer te doen voor dagelijks scheren.
 • Tijdbesparend
  Voor mannen die dagelijks hun baard moeten scheren, kan baardlijn laseren een enorme tijdsbesparing zijn. Je hoeft niet langer elke ochtend voor de spiegel te staan.
 • Minder huidirritatie
  Scheren kan leiden tot huidirritatie, zoals scheerbultjes, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid. Met het baard laseren voor mannen worden deze problemen voorkomen, omdat je je simpelweg niet meer hoeft te scheren.

Voorbereiding baard laseren

Voordat je jouw baard laat laseren is het belangrijk dat je rekening houdt met een paar zaken:

 1. Het is belangrijk dat je 6 weken vantevoren niet harst of epileert.
 2. Ook mag je 6 weken vantevoren niet onder de zonnebank of zonnebaden.
 3. Voor de behandeling moet het gebied wat gelaserd moet worden, gladgeschoren zijn. Als je dit niet doet, kan de behandeling minder effectief zijn.
 4. Als de behandeling klaar is, dan zal de huid warm zijn en een rode kleur hebben. Dit zal vanzelf wegtrekken.

Behandeling ontharen met laser

Ben jij van plan om je te laten laseren? Heb je vragen over het laseren? Wil je weten of laseren voor jou geschikt is en het gewenste resultaat zal opleveren? We beantwoorden graag je vragen en bieden je graag een behandeling op maat aan. Plan een intake-gesprek, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak