Ontharen met laserbehandeling

Huidspecialist Parkstad maakt gebruik van geavanceerde lasertechnologie om ongewenste haartjes definitief te verwijderen. De medisch gecertificeerde laser straalt licht op de huid, wat in de haren wordt omgezet in warmte. Deze warmte dringt helemaal door tot in de wortels. Hierdoor ontstaat een stolling van eiwitstructuren, die ervoor zorgt dat er geen voeding meer naar de haren komt. Als dit gebeurt vallen de haren uit en groeien deze niet meer terug.

Gemiddeld gezien zijn 6 behandelingen genoeg om 90% van de haren te verwijderen. De resultaten kunnen echter variëren ,afhankelijk van verschillende factoren, zoals haarkleur, huidtype en haargroeicyclus. Tijdens een eerste consult beoordelen we daarom jouw specifieke situatie en stellen een behandelplan op maat op. Maak gerust een afspraak, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Boek een consult

Ontharen van de bikinilijn

Klaar met steeds weer opnieuw scheren, epileren, harsen, of smeren van zalfjes? Dan is het ontharen van je bikinilijn met laser iets voor jou! Het laseren van je bikinielijn heeft meerdere voordelen:

 • Blijvend resultaat
  Zeg vaarwel tegen die vervelende haartjes die steeds weer terugkomen! De laser ontharingstechnieken van huidspecialist Parkstad zijn ontworpen om de haargroei op de bikinilijn permanent te verminderen, zodat jij kunt genieten van langdurige resultaten.
 • Veiligheid voorop
  Bij ons staat jouw veiligheid altijd voorop. Als ervaren en gecertificeerde huidtherapeut zorgen we voor een zorgvuldige en professionele behandeling. Bovendien werken we met geavanceerde lasertechnologieën die speciaal zijn ontwikkeld voor effectieve en veilige laser ontharing van de bikinilijn.
 • Comfortabele behandeling
  Het gebied rondom de bikinilijn kan gevoelig zijn en daarom zorgen we ervoor dat de laser ontharingsbehandelingen zo comfortabel mogelijk zijn.

Maak een afspraak

Oksels laseren

Overweeg jij een meer permanente oplossing voor het ontharen van je oksels? Huidspecialist Parkstad is een expert in het laseren van oksels.

Na het oksels laseren zal de huid warm aanvoelen en kan er roodheid ontstaan. Dit trekt na ongeveer 24 uur weg, maar het is belangrijk tot die tijd even niet te sporten, heet te douchen,  of naar de sauna of het solarium te gaan. Geef je oksels even de rust en smeer ook geen producten op de huid.

Na ongeveer twee weken zullen de behandelde haren uitvallen. Dit effect houdt vier weken aan, daarna zullen overgebleven haartjes langzaam weer beginnen te groeien. Voor de oksels is de aanbevolen behandelingsinterval ongeveer acht weken.

Benen laseren

Het laseren van de benen is een veilige en effectieve methode om langdurig van ongewenste haargroei af te komen. Hoe donkerder jouw haren, hoe beter de behandeling zal werken. Donkere haren hebben namelijk een hoger melaninegehalte en absorberen daardoor beter de lichtenergie, wat tot een optimaal resultaat leidt.

Het ontharen met laser bij Huidspecialist Parkstad biedt een aantal voordelen:

 • Deskundige behandelingen
  Als professionals zijn we grondig getraind en hebben we ruime ervaring in het uitvoeren van laserbehandelingen voor de benen. We bieden een behandeling op maat.
 • Geavanceerde technologie
  We maken gebruik van gecertificeerde, geavanceerde lasers die veilig en effectief zijn. Deze lasers zorgen voor nauwkeurige resultaten en verminderen de haargroei op je benen.
 • Efficiënt en langdurig resultaat
  Na het laseren van je benen bij Huidspecialist Parkstad kun je genieten van langdurig resultaat. De haargroei wordt na een aantal behandelingen aanzienlijk minder. Dit betekent minder tijd besteden aan scheren of harsen én minder geld uitgeven aan producten.
 • Persoonlijke benadering
  Wij geloven in een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om jou te leren kennen, jouw wensen en verwachtingen te begrijpen, en zullen er alles aan doen je volledig op je gemak te laten voelen.

Maak een afspraak

Behandeling ontharen met laser

Ben jij van plan om je te laten laseren? Heb je vragen over het laseren? Wil je weten of laseren voor jou geschikt is en het gewenste resultaat zal opleveren? We beantwoorden graag je vragen en bieden je graag een behandeling op maat aan. Plan een intake-gesprek, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Maak een afspraak