Ben je het zat om dagelijks te scheren of regelmatig te harsen om je oksels haarvrij te houden? Overweeg dan eens een meer permanente oplossing: oksel ontharing door middel van laserbehandeling. Huidspecialist Parkstad is een expert in het laseren van oksels. Op deze pagina krijg je alle informatie over oksels laseren, inclusief hoe het werkt, de voordelen en mogelijke bijwerkingen.

Hoe werkt oksels laseren?

Bij Huidspecialist Parkstad wordt gebruikgemaakt van de medisch gecertificeerde laser van Bergcare. De laser straalt licht op de huid van je oksels. Dit licht wordt in de haren omgezet in warmte. Deze warmte dringt helemaal door tot in de wortels. Hierdoor ontstaat een stolling die ervoor zorgt dat er geen voeding meer naar de haren komt. Als dit gebeurt vallen de haren uit en groeien deze niet meer terug. Gemiddeld gezien zijn 6 behandelingen genoeg om 90% van de haren in de oksels weg te halen.

Voordelen van je oksels laten laseren

  • Langdurige resultaten: oksels laten laseren biedt langdurige haar vermindering. Na een aantal behandelingen kun je genieten van haarvrije oksels zonder regelmatig te hoeven scheren.
  • Tijdbesparend: met oksels laseren bespaar je kostbare tijd die je anders zou besteden aan dagelijks scheren of het gebruik van ontharingscrèmes.
  • Minder huidirritatie: oksels scheren kan leiden tot huidirritatie, zoals ingegroeide haartjes en rode bultjes. Met laseren van je oksels verminder je de kans op deze ongemakken.
  • Verbeterd zelfvertrouwen: het hebben van gladde, haarvrije oksels kan je zelfvertrouwen vergroten en je comfortabeler laten voelen in je eigen huid.

Wat kun je verwachten na het laseren van je oksels?

Eigenlijk meteen na het oksels laseren zal de huid erg warm aanvoelen. Er kan ook roodheid ontstaan. Deze roodheid begint na een paar uur al minder te worden, maar het zal ongeveer 24 uur aanhouden. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat na het laseren van de oksels, je 24 uur warmte vermijdt. Ga dus niet sporten, heet douchen, naar de sauna of andere dingen waarvan je het erg warm krijgt. Verder is het ook belangrijk dat je 24 uur nadat je de oksels hebt laten laseren, geen producten aanbrengt op de huid.

Na ongeveer twee weken zullen de behandelde haren beginnen uit te vallen. Vier weken later zullen de overgebleven haren weer beginnen te groeien. Na ongeveer zes weken bevinden de haren zich weer in de optimale groeifase, wat het meest effectieve moment is om ze te behandelen. Voor de oksels is de aanbevolen behandelingsinterval ongeveer acht weken. Elke keer nadat je jouw oksels laat laseren wordt een vervolgafspraak gepland.

Andere behandelingen naast oksels laseren

Naast het laseren van oksels, is Huidspecialist Parkstad ook gespecialiseerd in andere behandelingen. Denk hierbij aan behandelingen voor acne, anti aging/huidverjonging en huidproblemen. Bij Huidpraktijk Limburg werkt het net wat anders dan bij andere praktijken. Waar normaliter de klant kiest welke behandeling hij of zij wil hebben, wordt bij Huidspecialist Parkstad gekeken wat het beste is voor jouw huid. Want iedere huid is anders en heeft daarom ook een andere aanpak nodig. Zeker als je niet precies weet hoe alles werkt, is dit heel fijn voor je. Ongeacht de behandeling: Ik kies de perfecte aanpak voor jou!

Oksels laseren bij Huidspecialist Parkstad

Oksels laten laseren is een effectieve en langdurige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar in de okselstreek. Met deze laserbehandeling kun je genieten van haarvrije oksels zonder het gedoe van dagelijks scheren. Bij Huidspecialist Parkstad wordt dit natuurlijk begrepen en wordt er gezorgd voor de beste behandeling zodat je lekker frisse oksels hebt zonder dat het veel tijd kost. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op!