Microneedling behandeling

Bij Huidspecialist Parkstad werken we uitsluitend met cosmeceuticals en medisch goedgekeurde en veilige producten. Tijdens de Microneedling behandeling wordt de huid in de diepte vernieuwd, zónder oppervlakkige schade aan te richten, wat bovendien leidt tot een minimale hersteltijd.

Boek een consult

Wat is Microneedling

In de volksmond staat Microneedling ook wel bekend als Mesotherapie. Dit is een efficiënte en uiterst veilige behandeling die geschikt is voor uiteenlopende doelen. Denk aan:

  • Acnelittekens
  • Chirurgische littekens
  • Striae
  • Doffe, grauwe huid
  • Grove huidstructuur (grove poriën)
  • Rimpels en lijntjes (gelaat en hals)
  • Pigmentvlekken
  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Verslapte huid

Huidveroudering en huidverslapping kan effectief worden verholpen met Microneedling. Met de op jouw huid afgestemde gekozen werkstof brengen we het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil, waardoor de huid weer steviger en compacter wordt.

Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Middels Microneedling wordt de werkstof collageen, een natuurlijk bestanddeel van de huid, in de huid aangebracht. Een Microneedling behandeling is daarmee één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen.

Met Microneedling kunnen ook (acne) littekens verminderd en zelfs vervaagd worden. Ook een rokershuid, een vermoeide huid, of een huid met grove poriën kunnen verfijnd worden door middel van een Microneedling behandeling. Het resultaat is direct een fijnere en gladdere stralende huid met een mooie glow!

Een Microneedling behandeling

Tijdens de Microneedling behandeling (Mesotherapie) kiest onze specialist uit maar liefst 12 verschillende serums de voor jouw huid juiste werkstoffen! Deze hebben allemaal een basis van Hyaluronzuur en bovendien een hoge dosering actieve ingrediënten van medische kwaliteit.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, ontvetten en peelen van de huid met een fruitzuur. Afhankijk van de huid wordt gekozen voor de voor jouw huid passende werkstof. Daarna start het zogenaamde ‘needlen’ van de huid, waarbij het gekozen serum diep in de huid terecht komt. De microneedling pen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

Microneedling bij Huidspecialist Parkstad is een gegarandeerde veilige behandeling. De naalddiepte wordt naar behoefte door de specialist ingesteld en zo is – mede door perfectie in de naalden zelf – optimale veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd.

Maak een afspraak

Mogelijke behandelgebieden:

Microneedling

Meer informatie

Wil je meer informatie over de huidspecialistische behandelingen van Huidspecialist Parkstad? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Maak een afspraak