Behandeling met laser

Als meest opwindende en met innovatieve wetenschappelijke prestaties wordt lasertechnologie gebruikt in de hele paramedische en medische huidzorg. Huidspecialist Parkstad gebruikt de medisch gecertificeerde Diode MeDioStar laser voor met name de volgende laserbehandelingen:

Boek een consult

De laserbehandeling

Voorafgaand aan de laserbehandeling zal onze huidspecialist samen met de specifieke doelen bespreken. Na het bepalen van de meest geschikte behandeling, wordt de behandeling zelf, het te verwachten resultaat en de kosten volledig afgestemd in een behandelplan op maat.

Voor de behandeling wordt je huid meestal voorbehandeld, wat bijdraagt aan een optimaal klinisch eindresultaat. Het bespoedigt en minimaliseert bovendien de herstel periode.

De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen zonder lokale verdoving. Mocht je de behandeling spannend vinden, dan kun je een uur voor de behandeling een paracetamol (niet iets anders) innemen.

Het behandelgebied wordt zorgvuldig gereinigd, waarna de laserbehandeling wordt uitgevoerd. Met passende nazorg en instructies voor thuis wordt de behandeling afgerond.
Maak een afspraak

Mogelijke behandelgebieden:

Laserbehandeling

Maak een afspraak