Een perfect onthaart lichaam, de droom van bijna iedere man of vrouw. Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer of ingegroeide haren…. Ik heb gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser van BergCare in Amersfoort als ondersteuning in deze behandelingen. Zo kan ik je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin ik in gemiddeld 6 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid kan geven.

Waarom deze laser?

Omdat de laser werkt met een dual-wavelength waardoor iedere kleur huid en bijna  iedere kleur haar te behandelen is. Dit komt omdat niet alleen de kleurdeeltjes in het haar de energie uit het licht opnemen, maar ook (de)oxyhemoglobine (bloed) een chromofoor is.

Hoe werkt het ontharen precies?

De laser geeft een lichtstraal af aan de huid. De lichtstraal wordt door het melanine (kleurdeeltjes) in de haren geabsorbeerd en omgezet naar warmte energie. Deze warmte dringt diep door in de haren, tot aan de wortel (papilla). Hier ontstaat er een stolling van eiwitstructuren en zorgt dit er voor dat de voeding naar de haar stop wordt gezet. Hierdoor valt de haar uit en komt deze niet meer terug. In gemiddeld 6 behandelingen kunnen we tot wel 90% van de actieve haren definitief verwijderen.

Is deze behandeling echt voor iedereen geschikt?

Ja, bijna iedereen kan de behandeling ondergaan. Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel en behandelen we enkel personen vanaf 15 jaar (onder begeleiding van een ouder of voogd) en dien je gezond te zijn. Er wordt voorafgaand de behandeling een anamnese afgenomen om te zien of er direct behandeld kan worden.

Er wordt niet of niet direct behandeld wanneer er sprake is van:
  • peacemaker/inwendige defibrillator
  • auto-immune ziekten
  • HIV/Aids
  • kanker
  • hepatitis
  • tuberculose
  • gebruik van antibiotica
  • wondjes op de te behandelen plek
  • zwangerschap
  • blootstelling aan zon/zonnebank minder dan 4 weken voor de behandeling

Ik zal tijdens het intakegesprek een behandelplan opstellen.

Naast het definitief verwijderen van haren werkt de laser ook op het verbeteren van de huidstructuur. Op het moment dat de laserstraal zijn licht afgeeft ontstaat er een warmte in de huid welke zorgt voor een stimulering van collageen. Hierdoor krijgt de huid een frissere uitstraling, meer volume en een verfijndere structuur. Perfecte anti-aging behandeling dus!

Naast deze rejuvenation-behandeling is er ook de mogelijkheid een acne en whitening (kleur vereffening) behandeling te boeken.

Laser ontharen