Huidverbeterende behandelingen

Bij Huidspecialist Parkstad streven we ernaar dat jij lekker in je eigen vel zit. We bieden dan ook een verscheidenheid aan behandelingen aan om jouw huid, je teint, en je algehele uitstraling te verbeteren.

Van ontspannende facials, reinigende peelings, diep werkende massages, effectvolle microneedling tot gespecialiseerde laserbehandelingen en plasmabehandelingen… bij Huidspecialist Parkstad gebruiken we altijd de passende techniek (of een combinatie daarvan) om de textuur van jouw huid te verbeteren. We kiezen daarbij voor de brede en persoonsgerichte aanpak, die voor ons zo typerend is.

In een intake gesprek bekijken we samen wat de beste aanpak is voor jouw huid. Daarna stellen we een duidelijk behandelplan op, zodat jij weet waar je aan toe bent en je zo snel mogelijk resultaat van je behandelingen ziet!

Boek een consult

Behandelingen voor verbetering van de huid

Huidverbetering

Review

“Een aantal keer bij Joyce geweest voor een huidbehandeling en heel tevreden over het resultaat! Joyce is naast een leuk, vrolijk persoon, heel kundig en professioneel. Geeft goede tips en uitleg over de behandeling en producten. De locatie is perfect, gezellig, sfeervol met een ontspannen sfeer. Ik ga er met plezier naar toe en kom er weer heel tevreden van terug. Kortom, een aanrader!”

Marja Kerkvliet

Meer informatie

Wil je meer informatie over de huidspecialistische behandelingen van Huidspecialist Parkstad? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Maak een afspraak