Behandeling van huidproblemen

Huidproblemen, met name in het gezicht, kunnen heel vervelend zijn. Ze zijn “zo zichtbaar” en daarom kunnen huidproblemen leiden tot gevoelens van onzekerheid en stress. Dit wederom werkt averechts op het huidprobleem zelf en zo is de cyclus rond.

Het zou echter te makkelijk zijn om te zeggen dat stress de oorzaak is van huidproblemen, maar… het helpt zeker niet bij de behandeling ervan. Huidproblemen kunnen heel complex zijn. Ze vragen vaak een bredere benadering, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid.

Die brede en persoonsgerichte aanpak is waar we bij Huidspecialist Parkstad voor staan. In een uitvoerig intake gesprek bekijken we eerst samen wat de beste aanpak is voor jouw huidprobleem. Daarna stellen we een duidelijk behandelplan op, zodat jij weet waar je aan toe bent en je zo snel mogelijk van je huidprobleem afkomt!

Boek een consult

Huidspecialistische behandelingen

Huidproblemen

Review

“Ik word nu al ongeveer een jaar behandeld door Joyce voor mijn acné. En als ik foto’s terugkijk dan merk ik een wereld van verschil. Joyce heeft veel verstand van haar vak en dat valt te merken aan haar professionele, maar ook persoonlijke manier van behandelen. Ik kan Huidpraktijk Parkstad alleen maar aanraden!”

Dane Meijs

Meer informatie

Wil je meer informatie over de huidspecialistische behandelingen van Huidspecialist Parkstad? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Boek een consult