Wat is Microneedling?

In de volksmond ook wel bekend als Mesotherapie. Dit is een efficiënte en uiterst veilige behandeling die geschikt is voor uiteenlopende doelen. Denk aan:

Huidveroudering en huidverslapping kan effectief worden verholpen. Met de gekozen werkstof zorg ik dat het hyaluronzuur- gehalte van de huid weer op peil komt waardoor de huid weer steviger en compacter wordt.

Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat ik de werkstof Collageen welke een natuurlijk bestanddeel van de huid is, in de huid kan brengen mag een Microneedling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Maar ook (acne) littekens kunnen hiermee verminderd en in sommige gevallen zelfs vervaagd worden.

Zelfs een rokers huid of een vermoeide huid en zelfs een huid met grove poriën kunnen verfijnd worden en is het resultaat, direct een fijnere en gladdere stralende huid met een mooie glow!

Hoe verloopt de microneedling/ mesotherapie?

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, ontvetten en peelen met een fruitzuur. Afhankijk van de huid word hekozen voor een werkstof/seru, wat past bij de huidbehoefte. Daarna start het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes of een enkele naald. Waarbij de gekozen werkstof/serum diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen.

Werkstoffen/ serums van FUSION!

Ik werk in mijn praktijk uitsluitend met cosmeceuticals en medisch goedgekeurde producten. Fusion Meso is een multinationale onderneming. Gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie van esthetische geneeskunde en medische hulsmiddelen voor artsen dermatologen huidprofessionals. Dermaestatics (mijn leverancier) ziet er streng op toe dat ik mij houd aan de gestelde protocollen en draagt zorg voor mijn trainingen. Zodat ik steeds up to date blijf van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van huidverbetering.

Tijdens de Microneedling behandeling/ meso therapie kan ik kiezen uit 12 verschillende serums/ werkstoffen! Deze hebben allemaal een basis van Hyaluronzuur. En daarnaast een hoge dosering actieve ingrediënten van medische kwaliteit. Ik maak in mijn gekozen behandeling onderscheid tussen Antiveroudering, rimpels, hydratatie, pigmentatie, acne & vette huid, lip & oogcontouren, of littekens & striae.

Nu ook plaatselijke rimpel behandeling!

Dankzij de mono-needle cartridge is het nu ook mogelijk om plaatselijk een rimpel te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald gaat loodrecht in de rimpel en zorgt voor een minimale huidbeschadiging welke snel wordt gerepareerd dankzij collageen aanmaak.

Resultaat: gladdere, minder diepe rimpel!

Klik hier voor meer infromatie over Fusion MesoTheapie