Anti-aging huidbehandeling

Heb je al veel geld uitgegeven aan verschillende crèmes en andere dure cosmetica, maar nog steeds geen gewenst resultaat? Huidspecialist Parkstad kan je wél helpen!

Een brede en persoonsgerichte aanpak is waar we bij Huidspecialist Parkstad voor staan. In een uitvoerig intake gesprek bekijken we eerst samen wat de beste aanpak is voor jouw huid. Daarna stellen we een duidelijk behandelplan op, zodat jij weet waar je aan toe bent en je zo snel mogelijk resultaat ziet!

Boek een consult

Rimpels verminderen en huidverslapping tegen gaan

Er zijn veel producten op de markt die beloven je rimpels te verminderen. Heb je al veel producten geprobeerd zonder resultaat? Vaak wordt veel te veel beloofd, dit is niet reëel. Huidverbetering start met een goede en gezonde huidconditie!

Huidspecialist Parkstad is gespecialiseerd als anti age-huidcoach. Door het volgen van vele opleidingen, trainingen en seminars bij o.a. Babor Cosmetics, U consultancy, HUYD en de begeleiding van Dermaesthetics zijn wij in staat het beste in je huid naar boven te halen.

Eerlijk duurt het langst en we zullen daarom altijd eerlijk vertellen welk huidbeeld reëel is en wat we samen kunnen bereiken in het verbeteren van de huid. Op deze manier kunnen de verwachtingen nooit te groot zijn bij het aangaan van een een kuur, een behandeling, en het gebruik van de producten thuis.

Anti-aging behandelplan

Ons anti-age behandelplan is geschikt voor:

  • Rimpeltjes op het voorhoofd, bovenlip, ogen, fronsrimpel, rondom de mond
  • Fijne lijntjes
  • Kraaienpootjes
  • Huidverslapping
  • Algemene conditieverbetering van uw huid

Maak een afspraak

Huidverjonging, hoe werkt dat?

Bij huidspecialist Parkstad starten we een behandeltraject altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hierin worden alle wensen en verwachtingen besproken. Aan de hand van onze ervaring en kennis zullen we een aantal gerichte vragen stellen die betrekking hebben op je leefsituatie. Zo willen we graag weten wat je graag wilt veranderen aan je huid en huidconditie.

Bij het bespreken van de behandelingsmogelijkheden, leggen we ook uit wat het belang is van huidverzorging die past bij jouw huidbehoefte. Zonder de juiste producten thuis zal je immers geen huidverbetering gaan creëren of behouden. Bij Huidspecialist Parkstad werken we met het merk PH Formula merk pHformula.

Na het vrijblijvende intakegesprek worden de behandelingen of de gekozen kuur direct ingepland. Op de eerste behandeldag word je tijdens de behandeling meegenomen op een reis van huidverbetering. Stap voor stap legt onze specialist uit welke stappen genomen worden en waarom bepaalde producten of werkstoffen worden gebruikt. Zo sta je nooit na de behandeling buiten met het gevoel dat je niet weet waarom er verschillende producten op de huid zijn aangebracht.

Wist je dat je huid gemiddeld 28 dagen nodig heeft om te regenereren? Om die reden is de frequentie van een behandeling tussen de drie en vier weken. Kiezen we voor een kuur, dan kan er een tussentijd van één tot vier weken tussen de behandelingen in de kuur zitten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de huidspecialistische behandelingen van Huidspecialist Parkstad? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Maak een afspraak