Heb je al veel geld uitgegeven aan verschillende crèmes en andere dure cosmetica. Maar nog steeds geen duidelijk resultaat? Stop met zoeken je bent bij mij in Heerlen aan het juiste adres.

De weg naar huidverjonging

Rimpels verminderen en huidverslapping tegen gaan

Er zijn veel producten op de markt die beloven je rimpels te verminderen. Heb je al veel producten geprobeerd zonder resultaat? Vaak wordt veel te veel beloofd, dit is niet reëel. Huidverbetering start met een goede en gezonde huidconditie!

Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd tot anti age-huidcoach. Door het volgen van vele opleidingen, trainingen en seminars bij o.a. Babor Cosmetics, U consultancy, HUYD en de begeleiding van Dermaesthetics ben ik in staat het beste in je huid naar boven te halen.

Eerlijkheid duurt het langst, wordt wel eens gezegd. Mensen die mij kennen zullen vertellen dat ik altijd heel recht voor de raap ben. Ik zal daarom altijd eerlijk vertellen welk huidbeeld reëel is en wat we samen kunnen bereiken in het verbeteren van de huid. Op deze manier kunnen de verwachtingen nooit te groot zijn bij het aangaan van een een kuur, een behandeling en het gebruik van de producten thuis.

Mijn anti-age behandelplan is geschikt voor:

  •  Rimpeltjes op het voorhoofd, bovenlip, ogen, fronsrimpel, rondom de mond
  • Fijne lijntjes
  • Kraaienpootjes
  • Huidverslapping
  • Algemene conditieverbetering van uw huid

Hoe kan ik helpen met huidverjonging?

Ik start altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hierin worden alle wensen en verwachtingen besproken. Aan de hand van mijn ervaring en kennis zal ik een aantal gerichte vragen stellen dat betrekking heeft op je leefsituatie. Je zal onder meer de vraag gesteld krijgen wat je graag wil veranderen aan je huid en huidconditie. Ik zal ook uitleggen wat het belang is van aangepaste huidverzorging die past bij jouw huidbehoefte. Zonder de juiste producten thuis zal je immers geen huidverbetering gaan creëren. Om die reden geef ik een persoonlijk plan van aanpak en adviseer ik producten met specifieke werkstoffen die thuis gebruikt worden. De producten waar ik mee werk zijn van het merk Ph Formula.

Hoe verloopt een behandeling, of kuur bij Huidspecialist Parkstad?

Afhankelijk van het gratis intakegesprek (link) worden de behandelingen of de gekozen kuur direct ingepland. Op de eerste behandeldag word je tijdens de behandeling meegenomen op een reis van huidverbetering. Stap voor stap leg ik uit wat ik doe en waarom ik bepaalde producten of werkstoffen gebruik. Zo sta je nooit na de behandeling buiten met het gevoel dat je niet weet waarom er verschillende producten op de huid zijn aangebracht.

Wist je dat je huid gemiddeld 28 dagen nodig heeft om te regenereren? (Vernieuwen) Om die reden is de frequentie van een behandeling tussen de 3 en 4 weken. Kiezen we voor een kuur. Dan kan er een tussentijd van één tot vier weken tussen de behandelingen in de kuur zitten. Dat gebeurt bewust. Het doel is om de huid zo goed mogelijk te verbeteren.

 

Reviews

Nicole Vrush
Gezichtsbehandelingen tbv huidverbetering en vermindering van roodheid en vochtregulering, verwijderen van onzuiverheden. Heel tevreden steeds opnieuw met het resultaat Joyce is zeer gespecialiseerd en kundig, elk huidprobleem wordt aangepakt en het resultaat is vrijwel meteen zichtbaar. Ook nog nooit zo’n fijne producten gehad. Van harte aan te bevelen en ook door de ontspannen sfeer en goede uitleg en tips, stiekem is het ook nog altijd heel gezellig, ik voel me er heel erg op mijn gemak en dat is zeker belangrijk.
Marja Kerkvliet
Een aantal keer bij Joyce geweest voor een huidbehandeling en heel tevreden over het resultaat! Joyce is naast een leuk, vrolijk persoon, heel kundig en professioneel. Geeft goede tips en uitleg over de behandeling en producten. De locatie is perfect, gezellig, sfeervol met een ontspannen sfeer. Ik ga er met plezier naar toe en kom er weer heel tevreden van terug. Kortom, een aanrader!
Dane Meijs
Ik word nu al ongeveer een jaar behandeld door Joyce voor mijn acne. En als ik foto’s terugkijk dan merk ik een wereld van verschil. Joyce heeft veel verstand van haar vak en dat valt te merken aan haar professionele, maar ook persoonlijke, manier van behandelen. Ik kan Huidpraktijk BBJ alleen maar aanraden!