Zeg dag tegen je acné!

Wat te doen tegen acne en puistjes?

Al veel geprobeerd om van je acné af te komen? Verschillende crèmes en gels gebruikt met tegenvallende resultaten? Kies voor een aanpak die wél werkt! Ik ben in het bezit van een geregistreerde specialisatie betreffende acne, uitgegeven door de ANBOS, en hierdoor worden alle acne behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Zowel voor de jeugd als volwassenen met acne problemen. Niet voor niets sturen diverse huisartsen in regio Parkstad hun patiënten naar mij door!

Wat is acne?

Acne is een ontsteking van de talgkliertjes in de huid en komt vaak voor in het gezicht. Door een verstopping in de poriën krijg je last van puistjes of mee-eters. Wanneer een porie volledig wordt afgesloten ontstaat er een puistje. Een mee-eter is een vergroot haarzakje gevuld met dode huidcellen en bacteriën. Hormonale veranderingen, stress, bepaalde geneesmiddelen en cosmetica kunnen van invloed zijn bij het ontstaan of verergeren van puistjes.

Resultaat met een acnebehandeling bij Huidpraktijk BBJ

Ik heb zelf al vanaf mijn pubertijd te kampen met acne. Zelfs tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds last van deze vervelende aandoening. Leeftijd speelt dus geen enkele rol en acne komt ook nog vaak voor bij volwassenen. Om deze aandoening beter te leren begrijpen heb ik mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in acne door verschillende trainingen, opleidingen en diverse seminars te volgen.

Acne is er in verschillende gradaties en heeft per gradatie een andere bahandeling nodig. Ook de zone waar de meeste acne voorkomt, bijvoorbeeld de wangen, voorhoofd of acne op de kin zegt iets over de oorzaak. Ik kies voor een op maat gemaakt en persoonlijk behandelplan. Dit plan wordt opgesteld in een acne intakegesprek. Door mijn specialisatie in acne ga ik verder dan de reguliere schoonheidsspecialiste.

Hoeveel acnebehandelingen heb ik nodig?

Acne is een hardnekkig probleem dat niet in één behandeling verholpen kan worden. Je hebt diverse behandelingen nodig om controle over de acne te krijgen en thuisinzet is ook belangrijk. Wanneer de acne onder controle is, dan is het zaak de huid te blijven onderhouden of te verdunnen middels peelingen en behandelingen.

Acne intakegesprek

De oorzaak kent vaak verschillende bronnen. Ik leg dit graag aan je uit in een gratis intakegesprek. Dit gesprek is vrijblijvend. Nadat ik het een en ander in kaart heb gebracht en je huid heb gezien, kan ik een degelijk advies uitbrengen met een daaraan gekoppeld traject.

Uniek acnetraject

  • uitgebreid intakegesprek
  • uitleg over acne en tips voor thuis
  • met vaste regelmaat naar de praktijk
  • voedingsadvies gerelateerd aan acne eventueel in samenwerking met een voedingsconsulente
  • aangepaste producten die alleen voor uw huid geschikt zijn

In dit traject vraag ik je medewerking. Denk hierbij aan het weglaten van diverse producten uit je voeding, gebruik van andere cosmetica en het zelf bijhouden en reinigen van je huid met producten uit mijn eigen assortiment ban Ph Formula waarvan ik de werking ken. Tijdens dit traject kom je met vaste regelmaat voor een acnebehandeling in de praktijk. Hoe vaak en met welke regelmaat verschilt van acnehuid tot acnehuid. Dit zal op het intake gesprek in de praktijk in Simpelveld worden uitgelegd. Na dit intake gesprek overleg ik met jou of je zoon/dochter welke aanpak ik geschikt vindt. Kun je je hierin vinden, dan ga ik graag samen met jou een acnetraject aan.

Ik wil van mijn (oude) acnelittekens af. Kan dat?

JA , ook je oude acne (acnelittekens) kan ik behandelen! Heb je vroeger last gehad van lichte of zware acne? Ik heb meerdere mogelijkheden om deze littekens succesvol te behandelen. Bijvoorbeeld diverse soorten fruitzuurpeeling, of microneedling. Voor meer informatie ben je welkom op een intakegesprek.

Voor meer informatie is een intakegesprek betreffende acne bij Huidpraktijk BBJ altijd vrijblijvend. Wilt u meer informatie over de acnebehandelingen of over het intakegesprek? Neem dan gerust contact met mij op of maak een afspraak voor een gratis acne intakegesprek.

Resultaten acne behandeling